1. Haberler
  2. Gündem
  3. Atatürk düşmanı AKP’li trol Furkan Bölükbaşı’nın X hesabı Erhan Afyoncu’nun ‘talebi’ üzerine kapatılmış

Atatürk düşmanı AKP’li trol Furkan Bölükbaşı’nın X hesabı Erhan Afyoncu’nun ‘talebi’ üzerine kapatılmış

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal medyada kutuplaştırıcı ve Mustafa Kemal Atatürk düşmanlığı yaptığı paylaşımlarla gündem olan Furkan Bölükbaşı’nın X hesabı 17 Ağustos’ta erişime engellenmişti.

Bölükbaşı’nın hesabının kapanmasının nedenini yeni hesabı aracılığıyla paylaştı. Bölükbaşı’nın iddialarına göre Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Erhan Afyoncu’nun şikayeti üzerine hesabı kapatıldı.

Afyoncu’yu hedef alan Bölükbaşı şu ifadelerini kullandı:

“Erhan Afyoncu, Cumhurbaşkanımız Erdoğan’dan daha mı önemli birisidir, ondan daha mı üstündür, ondan daha mı dokunulmaz bir şahıstır ki, Erhan Afyoncu’yu eleştirdiğim için erişim engeli kararı çıkarılıyor.

Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan değil de Erhan Afyoncu ise lütfen ilan edin. Yok değilse bu erişim engeli kararını açıklayın.

Derhal avukatlarım karara itiraz edecekler. Bu meselenin peşini asla bırakmayacağız.

Sen kim oluyorsun da seni eleştirenlere erişim engeli çıkarttırıyorsun. Sen Sultan mısın, Padişah mısın, Halife misin, sen kimsin? Sen kimsin ki seni eleştiriyoruz diye sansürleniyoruz”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.